3 minis

Här är tre minisar jag har älskat denna månaden. Kroppskrämen luktar supergott och är till min förvåning väldigt återfuktande, det har verkligen varit användbart att ha den i väskan och smörja in händerna med nu när det börjar bli kallare temperaturer. Sprayen är från Amika och jag hade tänkt göra en recension på den snart men kort kan jag säga att den är grym! Den innehåller värmeskydd som är livsnödvändigt för mitt hår. Den sista produkten (clinique cleansing oil) hade jag också tänkt skriva en recension om, detta när jag har använt den lite mer och kan ge er den ett ärligare omdöme. Men just nu så tycker jag att den funkar helt ok, den underlättar absolut sminkborttagningen (med STORT UNDANTAG för ögonen, där svider det) så därför tog jag endå med den i detta inlägget. Alla dessa produkter är i reseformat så det är ju supersmidigt när man behöver ta med dom på en resa men också ifall man endast vill prova en produkt innan man köper fullsize. Det är faktiskt ett av mina bästa knep då det är supersvårt att veta hur en produkt verkligen fungerar på en själv även fast man provat den i butik. Sen så kan man hata en produkt i början men med tiden lära sig hur den fungerar och därför älska den ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *