Gratis produkter!

(Sorry för dom “dåliga” bilderna. Jag tog ett par ganska bra bilder men redigerade dom med en effekt som såg väldigt bra ut i programmet men tydligen inte här på bloggen).

Hej på er, längesen ett inlägg skrevs här. Dels på grund av icke-existerande ork (kan skylla på universitetet) men även av ett fullt schema. Kort kan jag säga att mycket har hänt de senaste två veckorna med betoning på just mycket 🙂 Det nästan sista jag gjorde innan mina fötter lämnade svenskt luftrum var att kika in på eventet hos Rituals, där det bland annat skulle delas ut gratis produkter. Det var verkligen bra anordnat, snacks fanns, ballonger och pynt fanns, personalen var med på noterna e.t.c. Jag blev så jäkla inspirerad av alla nya produkter (vilka jag tyckt såg ganska billiga ut innan). Den produkt som jag fortfarande är fascinerad över är duschskummet Holi shower foam flower. Alltså skummet kommer ut som en blomma (!!) och luktar helt fantastiskt, presentationen av produkten är något jag aldrig sett innan inom någon skönhetskategori. Kommer definitivt köpas som det barn jag är haha.

Sedan så fick jag med mig ett litet paket med gratis produkter från dom, jag fick ett schampo och en kroppskräm men kan tänka mig att alla får olika saker beroende på tillgänglighet. Produkterna luktar helt underbart och har använts flitigt under min senaste resa. Nu är jag dock äntligen tillbaka hem och kan utvärdera alla sakerna till er ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *