Vacation must-haves ♥

Här kommer 3 snabba tips på produkter jag älskar att ha med på resan! 🙂

  • Avène Cleanance Expert – En ansiktskräm som är ganska tunn i konsistensen men endå väldigt återfuktande. Perfekt att ha med i värmen då den är gel-liknande. Krämen ska motverka finnar och det har jag sett resultat av. Jag som har känslig, kombinerad hud brukar vanligtvis få finnar vid byte av ansiktskräm och andra ansiktsprodukter men med denna får jag inte en enda! Enda dåliga med denna krämen är att den är parfymerat, det hade dom gärna kunnat skippa.
  • Apoliva Cerat – Detta läppcerat är bra då det återfuktar läpparna OCH gör dom matta, jag klarar inte av när läpparna blir sådär oljiga 🙁 Mitt favoritcerat är dock försvarets hudsalva men detta funkar också bra.
  • Foreo Luna Play – Denna köpte jag för 150 kr på rean och den är såå bra. Särskilt när man reser då man inte behöver ladda den (den har tidsbegränsat batteri till skillnad från andra Foreo-produkter). Dessutom är den liten och smidig. Den rengör verkligen på djupet och man känner sig så fräsch efteråt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *