REF Stockholm Sweden

Här kommer en recension om märket REF 😀

Jag fick först kontakt med det här märket då jag såg att några produkter var på rea hos Lyko. De hade fått ganska bra betyg så jag valde klicka hem dom med presentkort jag fått.

Jag kommer nu rangordna produkterna efter hur bra jag tycker att dom är så här kommer den första:

♥ REF Hold & Shine Spray – Detta är definitivt en produkt jag kommer köpa igen. Det är en hårspray som även ska ge stadga och volym och det gör den verkligen. Så fort man sprayar denna på håret så sitter det på plats – rejält. Dessutom luktar det gott och är enkelt att borsta ur.

♥ REF Fiber Mousse – Detta mousse ska ge håret volym genom att tillföra fiber. Jag kan se en viss skillnad med volymen med denna moussen, dessutom blir håret glansigt och fint. Den luktar också väldigt gott. Enda minus är att den borde innehålla värmeskydd då den ska appliceras i blött hår och fönas med värme för bästa resultat ska uppnås.

REF Ultimate repair Masque – Denna produkt är helt okej, inget särskilt men den funkar. Dock skulle jag inte kalla den för hårmask utan mer ett balsam då det inte är särskilt vårdande. Doften är däremot HEMSK.

REF Ultimate Repair Shampoo – Detta shampoo gav varken volym eller reparerade håret särskilt väl som de påstås göra. Dessutom luktar det ganska illa. Just denna produkt blev jag verkligen besviken på då det stod massa bra saker om den på förpackningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *