The body shop Aloe Caring Roll-On Deodorant

Jag har länge varit på jakt efter den perfekta deodoranten. Då jag har känslig hud är det viktigt att den är snäll mot huden och allergivänlig men även väldigt effektiv.

Denna deon kostar 75 kronor vilket är rätt mycket jämfört med andra liknande produkter men det kan jag tycka är värt om den verkligen funkar. Deon har en mild formula och svider inte på huden alls, inte ens vid applicering direkt efter rakning. Doften är sådär, den luktar inte särskilt gott men inte heller äckligt. Doften är svag och kunde gärna varit lite starkare.

Den håller svett borta helt okej, men kunde varit mer effektiv. Jag känner att det finns andra deodoranter ute på marknaden som kan göra jobbet bättre, men isåfall får man räkna med en stark formula som irriterar huden. Alltså fortsätter jakten på den perfekta deon för mig haha 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *