Essence Nail Care Shake

Denna nagelolja köpte jag i Spanien och det var en slump att den fick följa med mig hem. Min mamma skulle nämligen köpa två andra produkter från samma märke och eftersom det var 3 för 2 så valde jag att slänga ner denna också. Och jag är så glad för det! Denna “shaken” (man ska blanda de 3 separata oljorna innan man använder den, därav namnet) är superbra 😀

Oljan absorberas snabbt vilket är olikt alla andra nageloljor jag haft tidigare och därmed kladdar den inte. Nagelbanden blir som nya efter någon dag med denna och den luktar supergott, tänk fruktigt. Jag som inte alls hade höga förväntningar på denna produkt (kostade bara 2 euro ~ 20 kr) ändrade mig snabbt. Förpackningen är helt okej men den kunde varit bättre. Den har en borste som är supermjuk och produkten appliceras enkelt med hjälp av denna. MEN flaskan blir kladdig då olja kan komma lite överallt. Jag önskar att förpackningen hade haft ett “klick-lock” istället för ett lock man behöver snurra på. Locket hamnar inte heller tätt även fast man stängt flaskan hårt och därför läcker oljan ibland. Hade förpackningen varit annorlunda så hade produkten fått full pott, men jag kan ändå rekommendera den då själva innehållet är så bra så man har råd att ha lite överseende med förpackningen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *