Lush – Eau Roma Water

Denna sprayen bara måste ni ha ifall ni ska till stranden! Jag tog med den till Cala millor och det var typ det bästa jag gjort för det var så skönt att kunna spraya lite av denna i ansiktet när det blev för varmt på stranden. Den innehåller väldigt bra ingredienser för ansiktet såsom lavendelvatten och rosenvatten, dessa är snälla mot huden och lugnar ner. Den är perfekt att använda efter en dag på stranden då huden är varm eller uttorkad av all saltvatten. På Lush egna hemsida (Se här!) kan man se att den fått väldigt bra betyg, den kontrollerar sebumproduktionen och drar ihop porerna. Detta är inget jag har märkt av själv men däremot vet jag att jag inte fått en enda finne som jag brukar få när jag svettas i varmare klimat.

Dessutom innehåller denna aromaterapi!! Därför använder jag den i ansiktet (och ibland på kroppen!) innan jag ska sova. Sammanfattningsvis kan jag säga att detta ansiktsvatten är grymt och att det är värt varenda krona (85 kronor för att vara exakt). ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *