Yes I Am by Cacharel

I början av året köpte jag denna vackra parfym till mig själv som julklapp 🙂 Detta eftersom att min förra parfym YSL Black Opium (som för övrigt luktar väldigt gott men inte är “min” doft riktigt) tog slut. Jag tycker det är superviktigt hur materialistiska saker ser ut och vad de ger för första intryck. Synen är ju faktiskt ett av våra mest användbara sinnen ♥

…Så denna parfym passade ju mig perfekt! Särskilt utseendemässigt då jag älskar rött läppstift och tycker det är supercoolt. Vet ni även att rött läppstift står för kvinnlig power?

Doften är söt men inte sliskigt söt. Noterna är mandarin, hallon, kardemumma, jasmin, gardenia och ingefärsblomma. Dock tycker jag verkligen inte att noter är en bra beskrivning, särskilt inte om man som mig inte alls är utbildad inom det området. Utan skulle jag beskriva doften så skulle jag säga att den först är söt och lätt, och att den sedan övergår i en kryddig överraskning. Så svårt att beskriva dofter! Bäst att ni själva går och doftar på denna kanske 😀

Jag som är jättekräsen med dofter var väldigt skeptisk till denna första gången jag såg den inne i kicks. Jag hatar för sliskigt söta dofter eller för djupa så att man får huvudvärk! Men även de som inte alls är söta utan mer syrliga. Inser nu när jag skriver detta hur anti-parfym jag låter haha, men jag lovar att när jag väl hittar en parfym jag tycker om så är jag helt galen i den. Och det är jag med denna. Den här parfymen kommer (troligtvis) få stanna hos mig som min signaturparfym. Däremot hade jag föredragit någon lättare parfym att byta av med ibland, särskilt på sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *