Banana body yogurt

Minns ni att jag köpte denna body yogurten från the body shop för ett tag sedan? Jag tog med mig den utomlands och har nu provat den.

Och först och främst: den luktar fantastiskt. Det var nog en av anledningarna till att jag köpte den. Men just funktionen, alltså att den skulle vara återfuktande var jag lite skeptisk till. Jag vet ju att the body shops vanliga body butters är grymma (särskilt den med sheasmör!) men en tunn body yogurt? Nää. Därför blev jag väldigt positivt överraskad när jag fick prova denna första gången. Denna krämen är lätt, sjunker in väldigt snabbt och är återfuktande. LÄNGE.

Denna produkt är verkligen perfekt att ha med sig när man ska utomlands till varmare länder eller helt enkelt om man tycker att en vanlig body butter eller lotion är för fet.

Just nu är det även rea hos the body shop och man får också gåvor på köpet 🙂 Så det är smart att handla där nu ifall man endå behöver köpa kroppsprodukter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *