Köp på HM

För några dagar sedan var jag på HM och köpte med mig lite saker som jag behövde. Eller ja.. behöver och behövde, mascaran behövde jag men resten vet jag inte hehe 🙂

Men då den lilla foreon var på halva priset så slog jag till på även den. Sedan så använde jag mig av en rabattkod, jag hade tidigare i veckan lämnat in kläder till HM och därmed fick jag en kod: 50 kronors rabatt vid köp över 300 kronor. Inte världens bästa rabatt men bättre än inget. Egentligen kan jag tycka att själva syftet kring att återvinna försvinner iochmed att man får en rabattkod och alltså uppmanar till köp. Men tänker man efter så uppmanar nog alla slags rabatter till konsumenthetsen.

Jag slog då även till på ett återfuktande serum från The Ordinary för att få rabatt. Foreon ska jag ha med mig när jag ska utomlands i sommar, men mascaran och serumet har jag provat och jag kan bara säga: de är fantastiska. Särskilt mascaran. Ska ge er en riktigt bra recension på den med före och efter-bilder på fransarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *