Den smidigaste BUS:en som finns!

Denna brun-utan-solen är verkligen en gammal favorit för mig. Så många år jag använt denna och än idag älskar jag den. Vill man ha en naturlig och inte jätte täckande bränna så är denna perfekt. Den fungerar nämligen som en vanlig hudkräm, men smörjer alltså in sig men denna efter man duschat och några timmar senare har man fått en jättefin färg. Jag brukar sova med den och sedan duscha av den på morgonen, efter det tar jag återigen en återfuktande kräm.

Det jag älskar med denna produkten är att den inte torkar ut huden. Den luktar även inte som typiska bus-produkter brukar göra utan den luktar gott. Vill man ha mer färg så funkar det superbra att bygga upp färgen, då smörjer man bara in sig oftare med den. Dessutom är den ju superbillig! ♥ Runt 40 kronor tror jag den kostar på t.ex. rusta?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *