Recension: Cocoa brown Dark shade

Idag tänkte jag recensera denna brun-utan-solen jag klickade hem från Nelly.com för ett tag sedan.

Produkten är väldigt billig och resultatet blir väldigt bra (se nedan). Den doftade inte lika mycket som andra liknande produkter brukar göra vilket var ett stort plus. Dessutom så är den redan färgad, detta gör så att man ser exakt var man placerar produkten så att man inte missar något ställe 🙂

Det står att det ska räcka att man har på den en timme och sedan kan man duscha av den, detta gjorde jag första gången och då såg jag absolut ingen skillnad efter jag hade duschat av mig. Andra gången gången applicerade jag produkten och sov med den över natten, när jag sedan vaknade så duschade jag. Då blev resultatet fantastiskt! ♥

FÖRE

DIREKT EFTER APPLICERING

RESULTATET EFTER 12 TIMMAR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *