Den perfekta basen

Om ni inte har provat denna produkt så borde ni verkligen göra det! ♥ Det är en återfuktande gelkräm som används som foundation, skillnaden mellan denna och en vanlig foundation är att denna är bra för huden.

Jag upptäckte denna produkten för några år sedan när jag märkte att jag alltid fick små knottror i ansiktet efter jag använt min foundation från maybelline. Jag tror att denna produkt var ganska ny då, så jag köpte den och tänkte min hud skulle slippa bli kaos efter varje sminkning jag gjorde. Och den gjorde mer än så. Bortsett från att den är bra för huden och innehåller solskyddsfaktor 30 (hur bra?!) så ser den så himla bra ut på huden. Alltså den smälter in i huden medan den ändå har en viss täckning och resultatet blir fantastiskt. Om det är en produkt jag verkligen kan rekommendera i sminkväg så är det denna, alla andra produkter kan man ersätta med lika bra produkter från andra märken. Men denna är oslagbar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *