Tjäna pengar gratis

Sedan jag gjorde mitt förra inlägg om att tjäna pengar gratis (HÄR kan ni läsa det) så har jag hittat ytterligare några sätt som jag tycker funkar superbra.

MOBROG – Här får du pengar för varje undersökning du gör. När du fått ihop 50 kronor (som går supersnabbt att få ihop) så kan du göra en utbetalning.

Panel.se – Här tar det lite längre tid att spara ihop men det är ändå en väldigt bra panel! Poängen som man tjänar ihop per slutförd undersökning kan bytas ut mot presentkort och annat kul. Dessutom ska denna panelen göras om en del (bl.a. ska de byta namn) så förhoppningsvis så blir den bättre i framtiden.

Filmpanelen – Denna är superbra för det finns en app till denna panel. Där får man upp undersökningar väldigt ofta. Panelen finns givetvis på nätet också men jag rekommenderar appen för jag har märkt att alla undersökningar inte kommer fram på hemsidan. Man får betalt i kronor för varje undersökning och sedan kan man lösa ut det till både pengar och presentkort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *