Exuviance Sheer Refining Fluid

350 kr för 50 ml

Detta måste vara den bästa solkrämen jag vet. Den kommer från ett märke som heter exuviance, ett proffesionellt hudvärdsmärke som utvecklats från de läkare som upptäckte AHA-syra! Då vet man att detta märke inte är att skoja med hahha 😀

Jag har en hel del favoriter från exuviance, ett av de främsta är denna solkräm till ansiktet. Bortsett från att den är ganska dyr (som typ alla deras produkter 🙁 ) så är den nästan helt perfekt. Den har SPF 35, den täpper inte till porerna och den mjukgör huden helt otroligt. Och är det något man ska investera i för hudens skull så är det ju skydd mot solens farliga strålar.

Det enda jag kan komma på som skulle vara en nackdel med denna produkt är att den blir ganska glansig på ansiktet. För mig som har kombinerad till torr hud så är inte detta något större problem men däremot så skulle jag inte rekommendera denna till personer med fet hy.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *