BEAUTY MADE EASY Lip Balm Sweet Flame

Detta fina läppbalsam har jag använt ett tag nu. Det kostar endast 39 kronor och kommer från märket “beauty made easy”. Det blir genomskinligt när det väl appliceras på läpparna så låt inte den starka, orangea färgen skrämma er från att prova denna. Detta läppbalsam är ett utav de bästa jag provat och jag har provat många olika läppbalsam.

Det jag tycker är väldigt viktigt hos ett läppbalsam är känslan och smaken; jag gillar när läpparna blir lite matta och inte så himla oljiga och glansiga. Smaken ska vara söt eller fräsch men inte överdrivet stark. Men det viktigaste är ju ändå hur pass bra det återfuktar. Och denna är GRYM. Mina sprickor på läpparna försvinner supersnabbt och läpparna är nästan aldrig torra längre.

Dessutom är ju förpackningen väldigt fin och smart och man slipper kladda med fingrarna i någon burk. Den smakar och doftar underbart av vanilj och om jag inte minns fel så innehåller den massa olika oljor men blir trots det ganska matt på läpparna. MEN den tar snabbt slut. Då menar jag verkligen supersnabbt. Jag tror att jag nu använt den i några veckor bara, kanske 2 veckor och det är redan slut. Så det om något är det enda negativa med detta läppbalsam annars är det helt PERFEKT ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *